Mental Naturkatastrof

Skriver om mitt liv med borderline personlighetsstörning och generaliserat ångestsyndrom men även om livets små glädjeämnen. Välkommen till mitt liv!

30 september

Kategori: Allmänt

Vaknade med ångest idag och var livrädd då. Har fortfarande ångest som jag inte vet vart jag ska göra av. Har mina atarax men de tar jag inte längre. Antingen hjälper de inte eller så blir jag så trött att det tar flera dagar innan jag blir klar i huvudet igen. Vissa gånger när de inte hjälp har jag tagit 5 tabletter istället för 2 som jag egentligen skulle ta och det har fortfarande inte hjälp. Jag förklarade situationen för min samtalskontakt förra gången (har försökt förklara det för de senaste 3 kontakter jag haft) och som vanligt kändes det som att prata med en vägg.

Har fått kommentarer och frågor skickade och det är så kul att veta att någon läser vad jag skriver. Trodde inte att en enda människa ville läsa om mitt elände. Försökt att publicera kommentarerna men jag hittar inte alla i bloggen. Hoppas att jag kan lösa problemet snart.

Positivt just nu: har fått presentkort på H&M som jag tjänat ihop samt rabatter på Lindex. Behöver nya kläder. Inte köpt nya på länge.

Ni får en video så länge att titta på. Stämmer in väldigt bra på mig.


Kom och ta mig bort härifrån

Kategori: Allmänt

Sitter med tårarna forsande nerför ögonen och får anstränga mig för att kunna andas. Har tröstätit hela kvällen för att lindra min ångest och panik. Nära att ha fallit tillbaka i mitt självskadande beteende. Min älskade pappa ligger återigen på sjukhus och ska opereras igen förmodligen. Jag är livrädd att han ska dö och jag vill bara att allt ska vara över och att han ska vara hemma igen. Jag vill mest av allt skada mig så ångesten lättar. Önskar det fanns någon jag kunde prata med som förstår. Jag har verkligen ingen som orkar lyssna och har ingen tid hos min psykolog förrän om en vecka. Mitt liv är kaos nu.

9/9

Kategori: Psykisk hälsa

Hallå alla. Jag ville bara säga att jag lever och att det har varit väldigt mycket på sista tiden som har hänt. Både bra och mindre bra. Ska skriva ett inlägg senare idag om en sjuk grej som hände mig på vuxenpsyk. Rätt skrattretande var det men samtidigt skrämmande. Ligger dock här i mörkret just nu och kan inte sova. Min värk finns fortfarande där och jag har så ont. Jag hoppas att alla har det bra. Vi hörs senare idag