Mental Naturkatastrof

Skriver om mitt liv med borderline personlighetsstörning och generaliserat ångestsyndrom men även om livets små glädjeämnen. Välkommen till mitt liv!

Glad midsommar!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på tåget på väg hem för att fira midsommar. Det är grått och lite kyligt väder men jag är rätt så glad ändå. Ska bli härligt att komma hem lite och äta mammas goda mat :) Ha en trevlig midsommar och ta hand om ett. Ät mycket jordgubbar! :) Kramar från mig

15 juni

Kategori: Psykisk hälsa

Ställde mig på vågen när jag vaknade i morse. Har länge känt att jag har ökat i vikt. Vågen visade att jag hade rätt. Borde aldrig kollat, nu har jag ångest och nära till gråten. Jag känner verkligen panik. Vet verkligen inte vad jag ska göra. Vill gå ner i vikt nu, vill inte att det ska ta så lång tid. Känner mig så misslyckad och kass som inte kan hålla mig till den vikten jag var nöjd med. Vet att jag inte ska äta sötsaker men jag mår dåligt och då har jag ingen självdisciplin. Igår var jag ganska duktig som bara åt fruktsallad och jordgubbar. Men det räcker inte. Finns ju visserligen metoder att ta till nu men jag vill inte, samtidigt borde jag ju göra det. Faaan!! Jag vet inte vad jag ska göra...

Heldag på stan

Kategori: Allmänt

 
 
 
Var i stan med sambon idag. Vi åt på Harrys och jag valde en supergod tonfisksallad med chilidressing. Det var det godaste jag har ätit på länge. Efter det gick vi runt litegrann och kollade i affärer. Har inte råd att köpa något nu men det är ju kul att titta ändå. Hittade en fin väska som jag skulle vilja ha  ch som jag behöver. Min väska har hål både här och där och sömmarna har gått upp på vissa ställen. Har knappt råd med mat just nu. Följde med till stan endast för att min svärfar bjöd oss på lunchen. Han var så snäll så han bjöd oss på mjukglass också. Jag ääälskar mjukglass. Min mage klagade visserligen lite efteråt men det får den ta :P

Har haft lite tryckande värk i huvudet hela dagen men det har som tur är inte utbrutit i någon migrän än. Fast även om jag skulle bli bättre så skulle jag inte kunna gå till "jobbet" ändå imorgon. Har inte varit där på hela veckan :( Jag har så dålig närvaro och för var gång som jag inte kan gå får jag riktigt dåligt samvete och skuldkänslor. Är tvungen att stanna hemma imorgon för att min sambo lovade min svärmor att komma på fika imorgon på förmiddagen. Men problemet är att jag måste vara hemma och städa innan och vara hemma och vara trevlig (det blev många "vara") . Jag vet inte vad jag ska göra längre. Måste ju få bättre närvaro för att kunna få komma till ett annat ställe. Men förhoppningsvis blir väl närvaron bättre när jag kan köpa busskort den 18e

Nu ska jag sova snart, eller försöka i alla fall med de skuldkänslor och den ångest jag har :'(
 
 

Glass!

Kategori: Allmänt

Det är så varmt och skönt ute idag. Längtar verkligen till min semester. Tror det är tre veckor kvar och det känns så långt dit :/ Jag hittade mina sandaler idag i garderoben. Köpte dem på h&m för ett år sedan och de är ju fina och ganska bekväma men jag hade glömt av att "remmarna" skavde så mycket och det kliar på fötterna. Jag skulle behöva köpa nya skor som är lite mer somriga. Alla jag har är trasiga. Min ekonomi är ju inte så bra just nu så jag får kolla på second-hand. Den bästa second-hand- butiken som finns här ligger så långt bort men jag får försöka gå dit någon dag när det inte är så varmt. 

Ska kolla vidare på True Blood och äta lite glass. Har verkligen fastnat för serien. Är inne på andra säsongen nu. Ha en fin kväll, alla

Mat och besserwissrar

Kategori:

Jag sitter och väntar på maten. Blir kyckling med currysås och ris idag. Har sovit extra länge idag. Jag är väldigt trött numera. Tror att det beror litegrann på att jag har fått tillbaka min magkatarr. Jag ska gå till apoteket på fredag och försöka hitta något bra som kan lindra litegrann. Tills dess blir det att dricka proviva.

Blir så trött på besserwissrar som tycker att de kan allting så mycket bättre. Varför kan de inte bara hålla tyst och behålla sina "fantastiska" idéer för sig själva? Please?

Media Markt och lunch

Kategori: Allmänt

Blev hämtad kl 8 idag av svärfar eftersom jag var ledig idag. Följde med honom och sambon till Skövde. Först var vi på Media Markt där han skulle köpa en kamera. För skojs skull så fick jag ett gosedjur av honom liknande den söta rosa gubben som är med i Media Markt- reklamen. Han är så rolig. Jag är lite barnslig men jag tyckte att det var värt det :P Ska lägga upp en bild på honom sedan så får ni se hur den ser ut.

Efter Media Markt åkte vi och åt på en restaurang som heter Riviera. De har jättegod mat och idag åt jag lax- och flundrarullader med kokt färskpotatis och hummersås. Det var otroligt gott. Jag är väldigt förtjust i fisk. Föredrar det framför kött.

Antar att jag måste gå och lägga mig snart om jag ska orka upp i morgon. Har varit väldigt trött idag och somnade nästan förut.
Aja, godnatt då!

Underbara vänner <3

Kategori: Allmänt

Har så underbara vänner. Är så tacksam för att ni finns. Jag tror inte jag behöver nämna vilka ni är för jag tror ni redan har märkt vilka jag har tagit intill mitt hjärta <3 ni kommer alltid att finnas där.

Idag fick jag en colaflaska av en vän med mitt namn på :P Har letat länge efter en sån. Så tack så jättemycket, du är så snäll :)