Mental Naturkatastrof

Skriver om mitt liv med borderline personlighetsstörning och generaliserat ångestsyndrom men även om livets små glädjeämnen. Välkommen till mitt liv!

28 januari

Kategori: Psykisk hälsa

Har äntligen fått annan medicin utskriven idag. Medicinen jag började med gav mig hemska biverkningar och gav dessutom ingen effekt. Blev uppringd av dagsjukvården och har fått en tid hos någon där. Det var den enda lösning vuxenpsyk hade och jag är på sätt och vis tacksam över att få prata med någon. Situationen jag är i nu är ohållbar. Kanske kan förklara mer vid ett annat tillfälle. Kan iaf säga att jag mår lika dåligt som jag gjorde förr och är även förföljd av en person. Mår dåligt hela tiden och känner mig inte trygg någonstans.

Positivt:
Behövde inte betala så mycket för medicinen :)

24 januari

Kategori: Psykisk hälsa

Har exakt samma tankar nu som för flera år sedan när jag skadade mig mest. Är rädd och den bästa lösningen just nu är väl att åka till psykakuten men jag vill ju undvika det just nu. Jag vet varken ut eller in. Jag är rädd för allt just nu och vet inte vart jag ska ta vägen.

23 januari

Kategori: Psykisk hälsa

Jag mår så otroligt dåligt just nu. Satt i telefonen halva dagen för att försöka få tag på sjuksköterskan och fråga om mina mediciner. Medicinerna hjälper inte alls och jag mår lika dåligt som jag mår när jag inte har mediciner alls. Det var i alla fall ingen som svarade och jag ringde till andra psykmottagningar och alla kopplade mig till sköterskan som inte svarade. Var till slut tvungen att ringa dagsjukvården. De kunde inte heller hjälpa mig så jag får vänta till måndag. Jag får ringa mobila teamet om jag skulle behöva men jag vet inte ens om jag vågar. Känns som om jag upptar deras tid och det finns de som behöver hjälpen mer än jag. Jag vet inte alls vad jag ska göra. Dessutom är pengarna snart slut igen. Hade massa räkningar denna månaden så det får bli mindre mat nu. Vet inte hur jag ska fixa detta. Har bara så det räcker i en vecka till...

11 Januari

Kategori: Allmänt

Har inte så mycket nytt att skriva just nu. Kämpar med att få tag på vuxenpsykiatrin och kämpar med att tvinga tillbaka tankarna på att skada mig själv. Som ni hör så är det som vanligt ett krig inom mig. Dessutom blir det verkligen inte bättre av att jag nästan inte har något att äta hemma och inga pengar. Blir ju lite mer sårbar när jag inte har ätit.


Det har kommit mycket snö här idag och igår var det storm så jag har dubbelt så mycket värk. Fick för ett tag sedan diagnosen fibromyalgi. Just nu känner jag mig som ett vandrande blåmärke. 

Ha det bra, allihopa :) 

Nytt år

Kategori: Psykisk hälsa

Jag sitter här i soffan och lyssnar på musik. Har ångest och är ledsen och jag intalade mig själv förut att jag inte ska börja gråta för då kommer jag inte att kunna sluta på flera timmar och vad händer? Jo här sitter jag och storbölar som vanligt. Jag är rädd, livrädd för så otroligt mycket, ja egentligen för allt. Jag skakar och kommer snart börja skrika känner jag. Jag måste ha hjälp men vem ska man ringa när ingen kan hjälpa en och ingen har tid? Jag har ingen hjälp från vuxenpsyk förutom mediciner som inte hjälper och det är stängt idag. Akutpsyk ligger typ 5 mil härifrån och jag har inte råd att ta en taxi och jag vet annars inte hur jag ska ta mig dit. Den enda lösningen just nu är ingen bra lösning men jag har tyvärr inget annat val. Fan, jag har gått på vuxenpsyk i flera år och mår fortfarande lika dåligt som jag gjorde när jag började där. 

Jag får försöka hitta någon liten själ någonstans i min minimala telefonbok i mobilen och hoppas på att någon kan vilja prata lite om vad som helst. Dessvärre är jag nog för feg för att ringa alls. Har blivit mer och mer rädd för människor. Jag undviker att möta någons blick alls och försöker undvika att träffa någon. Jag är så rädd. 

Nä jag ringer inte, fortsätter istället att lyssna på 3 doors down- loser

Hoppas att ni alla får ett bra år