Mental Naturkatastrof

Skriver om mitt liv med borderline personlighetsstörning och generaliserat ångestsyndrom men även om livets små glädjeämnen. Välkommen till mitt liv!

?

Kategori: Allmänt

Har haft en jättefin jul som vanligt förutom att jag alltid bryter ihop på ett eller annat sätt. Får ångest och blir så rädd för mina tankar och att det jag tänker ska hända på riktigt. Har haft en hemsk värk också. Det är svårt att sova när det känns som om man blir slagen med en hammare. Har haft besök av min älskade best friend forever idag <3 Det var bara jättejobbigt när hon åkte. Hatar att säga hejdå :( 

10 december 2013

Kategori: Psykisk hälsa

Ligger i sängen, har ont i huvudet efter allt gråtande och mår rätt illa. Grät så jag nästan spydde förut. Jag mår lite bättre nu men jag är fortfarande lite skakig. 

Ska till min nya samtalskontakt på vuxenpsyk imorgon. Jag har egentligen inte råd men vad gör man inte för att må bra. På torsdag blir det sjukgymnasten igen. Tränar två gånger i veckan och har mer ont än någonsin men ingen vet vad det är. Blir så trött på detta. Dessutom krånglar ekonomin mer än någonsin och jag undrar hur jag ska ha råd med julklappar. Kaos i huvudet nu!

We rise and fall...

Kategori: Psykisk hälsa

Ja jag lyssnar på Covenants "Bullet" just nu. Jag är lite inne i en covenant-period kan man säga. Kommit hem från sjukgymnasten för en stund sedan. Det är meningen att jag ska träna där två gånger i veckan fram till jul men jag får se om jag klarar det. Har jätteont efteråt. Vet ju att det är bra att träna men det är jobbigt när det gör så ont. Lite nervöst att träna, sjukgymnasten är så söt. Han är lika gammal som jag och har visserligen flickvän men titta får man ju eller hur? Lite kul måste man få ha ibland.

Mår för övrigt inte så bra psykiskt. Får mina gråtattacker när jag får katastroftankar och känner mig övergiven. Jag är ännu mera livrädd och gråter ännu mer när jag tänker på att alla jag älskar ska dö och att mina älskade katter kommer att dö en dag. Jag får panik och gråter och tänker att jag helst av allt vill dö innan alla andra så jag slipper bli kvar och så jag slipper sorgen och saknaden. Shit, vad ska jag göra?

2 december 2013

Kategori: Psykisk hälsa

Sitter vid datorn och lyssnar på Covenant. Frusen, har ont och känner mig hjälplös. Lika hjälplös som när jag var sex år, lika hjälplös är jag nu. Alldeles tom i huvudet idag. Önskar att jag hade fler vänner här som man kunde hitta på något med.

Måste diska och städa och laga mat men jag orkar inte!