Mental Naturkatastrof

Skriver om mitt liv med borderline personlighetsstörning och generaliserat ångestsyndrom men även om livets små glädjeämnen. Välkommen till mitt liv!

Skitdag, skitmånad, skitliv

Kategori: Allmänt

Värk i kroppen, depression och extrema självmordstankar. Gråten bränner bakom ögonen, jag ska gå på lektion och dessutom ska vi förmodligen ha laboration idag igen. Jag tycker det är lite obehagligt. Får ångest nästan varje gång. Jag känner ingen där och de andra känner varandra. Jag får nästan lust att hoppa av. Dessutom har jag så extremt ansträngd ekonomi denna månaden att jag kommer att få gå hungrig. Jag hatar att vata hungrig och jag hatar att behöva låna pengar av andra. Kan inte ens betala tillbaka. 

Ångest!

Kategori: Allmänt

Har så mycket ångest att jag bara vill lägga mig ner i snödrivan bredvid mig. Kan inte andas och gråten bränner i ögonen. Det är så mycket jag har ångest för att det skulle ta hela dagen att förklara. 

Ska på information om skolan och jag hatar den typen av folksamlingar när man inte kan resa sig och gå. Vad har jag gett mig in på???

Fy vad korkad jag är. Borde fattat :((

25 år!

Kategori: Allmänt

Fyllde 25 år den 5e januari. Känns inte lika roligt att bli äldre som när man var liten. Då var det ju bara kul med presenter och att bli äldre men nu är det bara mer ansvar. Har "skaffat" en bärbar dator nu äntligen. Ska ju börja plugga. Jag var på en genomgång idag där de tog upp allt som gäller på skolan och vad man ska tänka på. Jag var så nervös innan. Det var jättemycket folk och jag är inte så förtjust i stora folksamlingar. I morgon har jag en lektion klockan ett och jag är redan nervös. Jag trodde ju att kursen var på distans men där misstog jag mig. Det är tolv andra som ska läsa samma kurs, hoppas bara att de är trevliga och att man slipper grupparbeten och redovisningar. Hoppas att ni alla har det bra så skriver jag kanske imorgon om jag hinner. Har massor att plugga in nu.
Kram på er <3