Mental Naturkatastrof

Skriver om mitt liv med borderline personlighetsstörning och generaliserat ångestsyndrom men även om livets små glädjeämnen. Välkommen till mitt liv!

Illamående!

Kategori: Allmänt

Blev riktgt illamående för en stund sedan och är hela tiden beredd på att springa till toa och spy :( Dessutom har jag haft jättesvårt att sova inatt på grund av klåda över hela kroppen. Riktigt hemskt när det kliar överallt och man inte kan göra något åt det. Känns som om jag drabbas av väldigt mycket nu men jag vet att det finns de som har det värre.

?

Kategori: Allmänt

Sov till halv ett idag eftersom jag var ledig idag. Hjälpte visserligen inte att sova eftersom jag är jättetrött ändå och har ont men det var skönt. Sjukgymnasten ringde  imorse och gav mig en ny tid. Han skulle sätta ihop ett träningsschema åt mig men jag trodde att han kunde säga varför jag har ont dessutom. Verkar inte som om någon vet varför. 

Sitter och kollar på när en vän spelar ett tv-spel. Skönt att ta det lugnt bara. Hoppas att ni har det bra iaf 

Glädje!

Kategori: Allmänt



Superdupermegaglad!

Kategori: Allmänt

Fick en så otroligt söt present av en vän på min aktivitet idag. Det är en liten ask som man har sin medicin i. Lägger till en liten bild på den här nedan så ni får se hur söt den är. Tack söta, gulliga du (även om du inte läser här). Jag lever på detta länge! <3

The dreams in which I'm dying are the best I've ever had"

Kategori: Psykisk hälsa

Mest sorgsen idag och trött. Känns som en blöt, iskall, grå filt över mig. Gammal äcklig filt!

Ikea

Kategori: Allmänt

Hemma från Göteborg och Ikea. Vi köpte ett nytt skrivbord som vi har skruvat ihop och det tog en stund vill jag lova. Jag hatar att montera ihop saker, speciellt eftersom jag inte har sovit så mycket inatt och eftersom jag har väldigt ont idag. 

Det finns så mycket fint på Ikea som man skulle vilja köpa. Tyvärr gav de mig ingen tid att gå och titta på något. Fick springa med så gott jag kunde :(( Vill åka med någon som vill gå och titta på saker men jag har ingen vän med bil som vill göra det :'( Kommer aldrig till Ikea ju. 


22 november 2013

Kategori: Allmänt

Ja en ny dag med värk och ångesten börjar återigen komma krypandes känner jag. Kom en kallelse till vuxenpsyk på posten idag. Blir återigen en ny samtalskontakt. Jag gillar inte att byta hela tiden men vad har jag för val? Finns inget annat att göra just nu. Har så svårt att lita på nya människor. Det första jag ska göra är att fråga efter en tid hos en läkare där. Måste ha något som lindrar min ångest och som gör att jag kan somna lite lättare.

Vet inte om jag borde fortsätta blogga. Det är liksom inte så många som läser ändå. Jag vet att jag ska blogga för min egen skull men det är ju kul om någon läser. Kanske borde ha lite fler bilder och snyggare design men det här med webbdesign har aldrig riktigt varit min starka sida. Jag får väl fundera under dagen och kanske gå ut och ta lite bilder. Kanske hörs ikväll. Kramar till er <3

21 november 2013

Kategori: Psykisk hälsa

Ja mötet igår...gick väl ganska okej. Givetvis skulle en person sitta och klaga på min frånvaro och lyssnade knappt på att jag har ont och mår dåligt. Men det är hennes problem och det är inte lång tid kvar tills jag får sluta där och börja plugga. Vad jag ska göra efter att kursen är slut har jag ingen aning om men det visar väl sig då antar jag. Känner mig lite vilsen och tusen frågor snurrar runt i huvudet. Vem ska man fråga egentligen?

Jag vet inte vad jag ska göra åt all frånvaro. Jag har ont och hade egentligen tid hos sjukgymnasten idag men han var tydligen sjuk så det blev inget med det. Känns inte som om någon bryr sig eller förstår hur jag mår.

20 november 2013

Kategori: Psykisk hälsa

Jag är ett nervvrak just nu och min mage är som vanligt när jag är orolig eller har ångest. Dessutom har det tillkommit en massa nya problem. Kanske berättar senare idag.

"Ever since I was eight or nine I´ve been standing on the shoreline"

I am a dark star...

19 november 2013

Kategori: Psykisk hälsa

Har haft en hemsk huvudvärk hela dagen och testat allt möjligt och äntligen mår jag bättre fysiskt. Psykiskt är det precis som förut. Mår lika dåligt som jag alltid gör. Mår ibland bra i ca en timme per dag beroende på vad som händer. Till exempel när jag spelade ett kul tv-spel med en kompis i förra veckan. Då var jag glad och skrattade eller när jag såg något kul på youtube. Jag upplever små stunder av glädje och jag antar att man ändå ska vara glad för det lilla.

Ska på rehabiliteringsmöte på vuxenpsyk imorgon och jag hatar att sitta i ett rum fullt av människor som glor på mig och förväntar sig att jag ska säga något. Det enda jag kan göra då är att titta ner på mina händer och prata osammanhängande. Känner mig verkligen jättedum. Det blir inte bättre av att mötet är sent på eftermiddagen. Jag har hela dagen på mig att gå runt och bygga upp nervositeten. Lugnande? Ja tack! Kommer att vara ett nervvrak när jag kommer fram och min mage kommer att vara kaos! Jag måste verkligen göra något åt mitt liv och anstränga mig. Måste börja att inte bry mig om vad folk gör och säger. Bryr mig alldeles för mycket.

9/11

Kategori: Psykisk hälsa

Har väldigt ont i ryggen och en vanlig vandrande värk förutom det. Sitter och äter godis och lyssnar på VNV Nation's "Illusion" och gråter. Vill mest ge upp just nu och bara gå tillbaka till mitt gamla självskadande beteende. Det vore så lätt att bara börja men inom mig finns någonting som stoppar mig. Vad det är vet jag inte. Något håller mig fortfarande strax ovanför ytan och det är jag glad för men jag vet inte hur länge det varar.

Känner avundsjuka just nu. Vill ha det som många andra, pengar att göra vad man vill och köpa vad man vill utan att behöva tänka på att man måste vara hungrig ett par dagar bara för att man köpt något man vill ha. Vill också kunna unna mig saker och få chansen att må bra. Missförstå mig inte nu, är inte materialist men jag vill kunna köpa en ny tröja när jag vill och behöver eller kunna köpa ett smycke eller ett par nya skor. Har inte gjort det så länge jag kan minnas. Vill inte behöva leva såhär. Framförallt vill jag mest slippa ha ont, både på insidan och utsidan. Jag är trött på livet och de överraskningar livet har åt mig. Trodde aldrig jag skulle drabbas av fibromyalgi och jag hade hoppats på att jag skulle ha kommit någonstans i livet vid min ålder. Jag är nog mest av allt väldigt trött på mig själv och på att jag hela tiden misslyckas. Jag har ont i bröstet av allt ångest och jag bara gråter utan uppehåll. Hoppas att ni har en bra kväll i alla fall. Kram till er därute

...

Kategori: Psykisk hälsa

"Tired of the noise, aching for relief"

Jag kan inte andas, jag är besviken, trött och rädd. "Take my broken wings, teach me to fly again"