Mental Naturkatastrof

Skriver om mitt liv med borderline personlighetsstörning och generaliserat ångestsyndrom men även om livets små glädjeämnen. Välkommen till mitt liv!

Vem?

Kategori: Psykisk hälsa

Önskar jag visste vem jag ska prata med när jag mår såhär. Vill ha en vän som svarar oavsett vilken tid på dygnet det är men vart hittar man såna vänner? Blir så ledsen när jag ser att alla har varandra utom jag. Vart hittar man vänner som man kan prata med när man är så ledsen att till och med hjärtat gör ont? Jag vill att någon berättar för mig att de tycker om mig. Orkar inte ställa upp för alla hela tiden utan att få något tillbaka. Vill inte känna mig så utnyttjad. Jag tycker om mina vänner men jag önskar att jag visste vilka som tycker om mig.

I'm back again!

Kategori: Allmänt

Dålig på att blogga nu på grund av olika händelser i mitt liv. Kanske skriver om det i ett senare inlägg om någon vill läsa om det.

Sitter och väntar på maten som är i ugnen just nu. Har funderat mer och mer på att gå över till vegetarisk/vegan- kost igen. Var ett tag sedan och jag skulle må bättre i både kropp och själ av det tror jag. Nåja det tål att tänkas på.