Mental Naturkatastrof

Skriver om mitt liv med borderline personlighetsstörning och generaliserat ångestsyndrom men även om livets små glädjeämnen. Välkommen till mitt liv!

Ny blogg

Kategori: Allmänt

Jag byter till nouw ett tag, vi får se om jag kommer tillbaka hit. Hoppas verkligen att ni fortsätter följa mig på: http://nouw.com/mentalnatur

Bloggen

Kategori: Allmänt

Funderar på att byta till nouw men testar litegrann först bara. Meddelar er alla i ett nytt inlägg om jag byter.

5819505231

11/5

Kategori: Psykisk hälsa

Om någon överhuvudtaget är intresserad och bryr sig så gjorde jag uppenbarligen inget allvarligt inatt. Istället tog jag två tabletter av en sort som gör mig extremt trött och jag är riktigt groggy nu dagen efter. Fast det var värt det för att kunna sova några timmar. Helst av allt skulle jag vilja åka till en liten stuga mitt i skogen med en massa böcker och sova, läsa och bara få leva och vara ifred utan en massa krav och tjat. Jag orkar inte med det. Jag vill bara vara ifred. När jag mår dåligt orkar jag inte med allt socialt även om jag helst av allt bara skulle vilja ha en riktig vän som jag kan prata med men jag har ingen känns det som. Ingen har tid att prata eller lyssna. Det är inte ens någon som läser min blogg längre. Ja, jag känner mig rätt så värdelös!

10 maj

Kategori: Psykisk hälsa

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Mitt psyke fixar inte detta och när en person jag inte vill prata med ringer 15 gånger på mindre än en timme får jag panik. Jag vill inte prata med personen men jag antar att jag måste och då blir en viss person arg på mig och jag fixar inte något av det. När jag blir stalkad på det sättet kan jag knappt gå ut och jag tror hela tiden att personen går bakom mig. Jag inbillar mig att personen står utanför dörren. Jag funderar allvarligt på att göra slut på allt inatt för jag klarar inte denna press längre. Det är en ohållbar situation som jag inte vet hur jag ska hantera och det finns verkligen ingen hjälp att få. Jag orkar inte mer. Misslyckas jag med detta får jag väl bli inlagd imorgon. Jag behöver komma bort härifrån på något sätt.

VAD SKA JAG GÖRA?? HJÄLP!!

Ångest...

Kategori: Psykisk hälsa

Jag mår riktigt kasst. Har så mycket ångest att jag nästan kräks, jag gråter och vet inte vad jag ska göra. Måste få hjälp med detta, jag har ångest flera gånger per dag och vaknar oftast med det och jag fixar inte detta längre. Vill vara fri från detta, det äter upp mig inifrån. Jag kommer ihåg att jag hade ångest redan när jag var liten och mådde jättedåligt. Skolpsykologen sade att jag förmodligen hade generaliserat ångestsyndrom men de ville inte sätta diagnos på mig då eftersom jag bara var 7 eller 8 år (kommer inte ihåg exakt). Har inte varit ångestfri sedan dess. Har alltså haft ångest i 18-19 år och jag vill inte behöva leva såhär. Någon gång måste jag väl få må bra en längre tid? Hur hanterar ni er ångest?

Frozen

Kategori: Allmänt

4 maj

Kategori: Allmänt

Är det någon mer än jag som är trött på att vakna med ångest? Jag vaknar nästan varje dag med ångest och jag orkar inte ha det så här. Dessutom är jag inne i en period då jag för det mesta inte känner någonting alls. Jag hatar att ha det så.

Träffade mitt ex i fredags och det var väl ok förutom att alla minnen väcktes till liv och allt känns skit just nu. Jag är så förbannad på honom fortfarande.

Nää jag orkar inte...